Saltar a continguts

PATRONAT DE LA UNIVERSITAT

Navegació

Menú principal

Notícies

05/10/2013
L’institut Antoni Torroja de Cervera celebra el 50è aniversari
Imatge de complement Ampliar imatge

Aquest cap de setmana l’institut Antoni Torroja ha organitzat actes commemoratius per celebrar el seu 50è aniversari: exposició de fotografies, representació teatral, visita a teatralitzada a l’edifici, l’acte acadèmic central i una festa de retrobament.

L’acte acadèmic, celebrat al Paranimf el dissabte 5 d’octubre, va ser presidit per la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol; el paer en cap de Cervera, Ramon Royes; i la directora de l’institut, Blanca Cuñé.
El Paranimf de la Universitat es va omplir amb la presència de molts directors, professors, alumnes, personal d'administració i serveis, famílies d’abans i d’ara...
Durant l’acte es va presentar l’àlbum il•lustrat dels 50 anys, amb el text rigorós de Montse Pont, imatges d’Agnès Pla, supervisió de Roser Sàrries, llum d’Amadeu Pipó i Ignasi Fernández, el piano de Marc Castellà, la veu de Joan Puig i les veus extraordinàries del conjunt vocal Mezzos. També hi va haver un record afectuós a tots els companys que ja no hi són però que formen part de la història dels 50 anys del centre.

Divendres 4 d’octubre van començar les activitats amb la inauguració de l’exposició “50 anys construint futur”, a la Sala d’actes de l’institut. L’exposició fa un recorregut pels 50 anys d’història del centre.

Divendres 4 i diumenge 6 també va tenir lloc la representació teatral “Els estudiants de Cervera” de Frederic Soler “Pitarra”, a càrrec d’una companyia d’exalumnes de l’institut, a l’Antiga Biblioteca.