Saltar a continguts

PATRONAT DE LA UNIVERSITAT

Navegació

Menú principal

Notícies

24/11/2013
Èxit de participació al primer Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi de la Segarra
Imatge de complement Ampliar imatge

Aquest diumenge s’ha dut a terme la primera edició del Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi de la Segarra, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En total es va comptar amb una quarantena de parades, muntades tant per veïns de la Segarra com d’arreu de Catalunya: Girona, el Vendrell, Lleida, Mollerussa, Roselló, Sant Sadurní d’Anoia, etc.
Malgrat el fred, els participants van poder vendre i intercanviar objectes de tot tipus, des de roba, joguines, objectes antics, parament de la llar, petits electrodomèstics... També hi havia l’espai de la Creu Roja, per intercanviar joguines dins del projecte “la joguina educativa”, per recollir joguines no bèl•liques, no sexistes i educatives, per aquells infants que viuen en situacions econòmicament o socialment complicades.
La Fundació Xavier Paules (Càritas) va exposar una mostra de reparació de mobles vells, i d’altres objectes que es poden trobar al seu magatzem de Cervera.
Paral•lelament es van realitzar tallers. Un de costura, per aprendre a cosir botons, fer vores, sargits... a càrrec de la Fundació Xavier Paules. L’altre era sobre manteniment i reparació de bicicletes, a càrrec de la Penya Ciclista de Cervera.
També es va poder comptar amb la col•laboració del grup de percussió Band Tokades.

Des del Consell Comarcal volem agrair la presència de tots els paradistes, i la de totes les persones i entitats que van fer possible la realització del Mercat, que es preveu que compti amb noves edicions.